CsóFi Be!számoL!

/..mindennapi kalandjaink újragondolása../

Orbán Viktor telefonbeszélgetése Putyinnal

2017. október 23. 19:36 - beszámolok

2017.10.21-22. – Írás kurzus

Feladat: Megfogalmazni, leírni Orbán Viktor telefonbeszélgetését Putyinnal, aki MO-ra jőve csirkepörköltet akar ebédelni:

 telefonon-egyeztetett-angela-merkel-es-orban-viktor.jpg

Putyin levele:

Dobrij gyény Miniszterelnök Úr!

Hogy szolgál a kedves egészsége? Megállította-e már Brüsszelt? Kerítés áll-e már? Léceit festik-e a bevándorlók? Na de térjünk is a lényegre! Átugranék magácskához egy jó magyaros ebédre! Azt hallottam, hogy nagyon jóféle étek az a hogy is mondják, „csirkepaprikás”, vagy mi fene. No, kedves Bátyám! Üzenje mán meg nékem hunn lehet a legjobb, legnagyobb vajlinggal abból rendölni? Oszt elgyünne-e velem egy ebédre tán? Megdumcsiznánk Paks 2-őt, adok egy kis zsebpénzt is, no! Mit gondol?

 

Orbán válasza:

Üdvözletem Uram!

Hát hogy a viharba ne ebédelnék már mégis magával! A legjobb csirkepörköltet a jó idösanyám készíti, rá is dobok egy üzit Snapchaten, hogy ugyan kapjon már el egy tyúkot a kertben e! Várom tárt karokkal, nagy szeretettel!

Hú, a zsebpénz az nem jön rosszul, de bátran szorozza csak fel az összeget, amit adna hárommal, mert három a magyar igazság, dá! Addig húzok is egy jó magyar pálinkát az egészségére, mert „a jó magyar pálinkának nincsen párja, egyedül van, mint a Magyar a világba’ „. De azért hozhat maga is egy kancsó orosz vodkát! Dá!

Nazdarovje!

Daszvidánnya!

 

 

Rendkívül hasznos tanfolyam, csak ajánlani tudom. Jó hangulat, remek témák, izzasztó feladatok, magasröptű gondolatok, néha könnyek és elérzékenyülés, és rengeteg, rengeteg PÁLINKA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csofibeszamol.blog.hu/api/trackback/id/tr4513064970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása