CsóFi Be!számoL!

/..mindennapi kalandjaink újragondolása../

Dorothy @ Strand Fesztivál

2017. augusztus 30. 17:31 - beszámolok

2017.08.25. Dorothy Strand Fesztivál

A számos pénteki koncert közül a Dorothy Zenekar volt az egyik, akiket meglátogattam. Bár a lányok munkásságával többé-kevésbé képben vagyok, élőben még nem volt módom őket megszemlélni. Éppen itt volt az ideje.

dsc_0410.jpg

A fél ötös kezdés nem tántorította el a #HelloHungary Terasz nézőközönségét. A pusztulatos meleg ellenére is voltak látogatók. Dalszövegismeretből jelesre vizsgáztak a jelenlevők, látszott, hogy nagyon élvezik bulit. Szó mi szó, női paraméterekkel zenélni mindig is fasza dolog volt, pláne, ha ahhoz szakmai tudás, kreativitás és persze némi női báj is társul. Egyáltalán nem mondanám tingli-tanglinak, cuki csajosnak a formációt, mert azért itt kőkeményen megszólaltak súlyos riffek és dobos fronton a duplázó sem maradt el. Az fronthölgy erőteljes, karcos, mély tónusa csak tovább színesítette a zenéjüket. A lányok egészen 2011 óta sertepertélnek a színpadon a konyha helyett. A rocktriónak volt már lehetősége turnézni a nagy sikerű Road zenekarral, de már a Tankcsapda előtt is kaptak fellépési lehetőséget. Dalaik könnyen befogadhatóak, hangzatosak, de olykor keményebb elemek is megmutatkoznak bennük. Az egész zenekaron látszik a harmónia, a színvonalas összmunka. Mindezen felül még jó fejek is. A fellépés után elcsíptem Dorottyát (ének), aki nagyon közvetlen és nyitott volt, tök simán eldumálgattunk ott pár percig. Később látva, hogy a backstage bejáratban többen toporognak, megkérdeztem kire várnak. Nyilvánvaló volt: a csajokra. Mivel, ha valaki, akkor én pontosan de jól tudom, hogy mit jelent a backstage-nél órákig guvadni, kihasználtam a helyzeti előnyömet és jeleztem a lányoknak, hogy, ha belefér nekik ugorjanak már ki a várakozókhoz. A backstage-be vezető út igen rögös, és hosszas várakozásokkal teli, de nem bejárhatatlan (:)).

Kellemes tapasztalat volt a csajokat hallani, bízom benne, hogy talán a jövőben is lesz lehetőség találkozni velük!

dsc_0435.jpg   

És akkor jöjjön a többi kép:

Csekkoljátok a fb galériát is: 

https://www.facebook.com/pg/csofipix/photos/?tab=album&album_id=1710225472614204

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csofibeszamol.blog.hu/api/trackback/id/tr3712791036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása