CsóFi Be!számoL!

/..mindennapi kalandjaink újragondolása../

Patikadomb @ Budafoki Borfesztivál

2017. szeptember 03. 20:16 - beszámolok

2017.09.03. Patikadomb @ Budafoki Borfesztivál

Ezen a hétvégén került megrendezésre Budafokon a nagysikerű Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, immár 28. alkalommal.

A második napon, délután egykor állt színpadra a Bor Udvarban az igen ígéretes Patikadomb Zenekar, akikről már több alkalommal is cikkeztünk. (Az említett cikkeket itt és itt érhetitek el.)

dsc_0053.JPG

A banda a „Mentés És Kilépés” című nótával indította a műsort, majd a csak koncerteken előadott „Fölémellé” következett. Harmadikként az „Édesmindegy” szólalt meg, amely a fiúk legújabb darabja és egyben a harmadik klippel rendelkező dal. Elhangzott a számomra legkilógóbb melódia is a „Reccs!” is, de már napirendre vergődtem az idő múlásával ezzel a felvétellel is. A setlist felénél következett a nagy kedvenc „Mechwart Liget”, melyet jómagam is feldolgoztam akusztikus verzióban 2015 telén. Felcsendült még a „Malőr”, egy szintén nem rögzített nóta a „Vidám Hajnal”, a „Ringató” (amivel megismertem a brigádot), a „Felhívás keringőre” (aminek kifejezetten imádom a refrénjét), és persze a „Nézd Csak” is, amit szerényen a srácok előbb megkérdeztek, hogy eljátszanak-e egyáltalán.

dsc_0134_1.JPG

Helyet kapott a repertoárban a „Mutatvány” című dal is, amelyhez a legújabb klipp készül. A dal premierét csütörtökön este hét óra körül hallgathatjátok meg a Petőfi Rádióban. A fellépést természetesen a formáció legsikeresebb dala, amivel érdemben befutottak és ismertséget szereztek a „Süssön” zárta.

Az indokolatlanul korai időpont ellenére azért volt közönség (szerencsére), figyelmemmel hallgatták az éppen a sült kolbászukat majszolók is, de szép számmal akadtak, akik a kordon előtt, együtt énekelve a dalokat a bandával jelentek meg. Szép számmal képviseltette magát az ifjabb korosztály is, akik izgatottan várták a zenészeket koncert után egy közös fotó reményében. Természetesen a „meet & greet” nem maradt el, a fiúk mindenkinek készségesen a rendelkezésére álltak egy autogram vagy fotó erejéig.

dsc_0182_1.JPG

Mindeközben titkon íródik az új anyag, így kíváncsi várakozással teli időszaknak nézünk elébe, míg megfülelhetjük a másodikként készülő stúdiómunkát.

 Szokásosan a cikk végén találjátok a galériát, kattintsatok, hogy nagy méretben megnézhessétek a többi fotót!

A kékkel kijelölt hivatkozásokra kattintva elérhetők a korábbi cikkek és a most készült videók.

Csekkoljátok a képgalériát FB-on is!

https://www.facebook.com/pg/csofipix/photos/?tab=album&album_id=1712536292383122 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csofibeszamol.blog.hu/api/trackback/id/tr6712801382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása