CsóFi Be!számoL!

/..mindennapi kalandjaink újragondolása../

Pesten Hallottam csoport "állatfajai"

2014. január 25. 16:46 - beszámolok

Üdvözlet Nektek!

Mivel ez a csoport az emberi tulajdonságok (ebből fakadóan a megnyilvánulás) olyan széles tárházát vonultatja fel, mint amilyen széles egy muraközi kocsiló fara, bátorkodtam az általam megfigyelt különböző „PH-típusokat” megfogalmazni.

Bár nem régóta vagyok a csoport tagja, eme életformákkal már biztos, hogy találkoztam:

1.) Helyesírás Warrior:

Ismertetőjele: Harcos típus, már az első világháborúban is felvette a fegyvert, de nem az ellenség, hanem a magyar nyelv ellen. Borzasztó alpárisággal nyilvánul meg irományaiban, és a boga Istennek nem tudod vele elhitetni, hogy mennyire egy igen egyszerű sejtszerveződés. „Igényes” posztjai alatt tovább kommentelve harcol az igazáért.

Mottót neki: „B*szd meg, hogy Te milyen g*ci buta vagy!”

Legfőbb ellensége: A magyar helyesírás szabályai (tizenegyedik kiadás).

Zavaró faktor: (10 pont adható) 11/10

2.) Félszeg Figyelő:

Ismertetőjele: Nem posztol, nem kommentel, figyel. Mindent és mindenkit. Suttyomban kitol egy két like-ot és figyel tovább. Nevetni jön, olvasgatni a sok baromságot, már-már hobbivá fajul ez a tevékenysége. Monitorja mögött megbújva elereszt egy-két mosolyt, nincs túl nagy gond vele, vegetáló eleme a társaságnak.

Mottót neki: (nem tudunk mottót írni, mert még sohasem szólalt meg)

Legfőbb ellensége: nincsen, mert mindenkit leszar, csak a számára vicces posztokat kedveli, és már itt sincs!

Zavaró faktor: 1/10

3.) Képgyáros:

Ismertetőjele: MINDEN alkalomra van egy egyedi készítésű, humoros képe. Előszeretettel kelti életre Magdi Anyust a kommentekben, vagy épp 23445-jére keresi a viccet egy-egy kevésbé humoros poszt alatt. Az általa használt képeket már unalomig posztolták, de Ő kiteszi MÉG EGYSZER, csak hogy biztos tudd: „ha azt hitted, hogy ez alatt a poszt alatt nem jelenhet meg Morgan Freeman, tévedtél” és alátesz egy másikat, miszerint: „Nézd fiam, Morgan Freeman!”.

Mottója: „Baromi jól elszórakoztatom magam, szarok rátok jól!”

Legfőbb ellensége: az ismétlést nem kultiváló lakók (pedig ismétlés a tudás anyja!)

Zavaró faktor: 4/10

4.) KAMUgenerátor:

Ismertetőjele: Valószínűleg még sosem járt az utcán, és azon felül, hogy pusztán megszületett és létezik, nem történt még vele semmi „egyedi”, így mások sztorijait, képeit, 9GAG-es poénokat vonultat fel, önnön színeibe öltöztetve, like-éhes, vérengző vadként.

Borzasztóan megsértődik, ha nem értékelik munkásságát. És holnap hoz egy már ismét jól ismert netes cuccot, még több „bíztató szó” reményében.

Mottót neki: „ VÓTMÁ”

Legfőbb ellensége: az összes csoporttag és rajtuk kívül mindenki más

Zavaró faktor: 12/10

5.) Fantom Fej:

Ismertetőjele: a valóságban sosem létezett, kitalált személy, valószínűleg a 49.profilja egy darab muksónak, 15 percen belül létrehozva. Hasonul a Kamugenerátorhoz, mert irreleváns posztokat ír ki, és ROHADT sok like-ot akar, CSAK magának, mert sem élete sem önértékelése nincs (max. csak negatív görbés). Általában hamar lebukik és a Trollbarbár áldozatává válik. A csoportból hamar törlésre kerül.

Mottót neki: „ Takaroggy innen te Fake g*ci!”

Legfőbb ellensége: az Adminok, a tagok, a Trollbarbár

Zavaró faktor: 9/10

6.) A Trollbarbár:

Ismertetőjele: a sárga földbe és az alá kettővel döngöli az önérzeted, Téged magad és visszamenőleg 200 évig az összes fel- és lemenődet. Csípősen csattognak szavai a monitorodon szöveges és képes komment formájában egyaránt. Esélyed nincs embernek érezni magad azután, hogy virtuálisan összefutottál vele.

Mottója: „Szééétszedem az önérzeteddd, a gatyádból is kiforgatlak, így az elektronizáción keresztül!”

Legfőbb ellensége: a Kedves Egyszerű posztoló, a Fantom Fej, a KAMUgenerátor

Zavaró faktor: 7/10

7.) Belédkötök Bakter:

Ismertetőjele: ha hosszú szöveget írsz: „de hosszú ez a szar, kár volt elolvasni”, ha rövidet, akkor a fogalmazásmódban, írásban keres hibát. Kákát a csomón, élést a fába. MINDEGY, de beszólhasson és közvetíthesse feléd, hogy MEGINT kevés voltál, VAGY ebben és ebben voltál hiányos. Mindennel elégedetlen, ha jó a sztori azzal, ha rossz a sztori azzal, ha nincsen sztori, azzal.

Mottója: bármilyen javítás, beszólás, amit el tud követni annak érdekében, hogy tudassa, valami hibázik a szövegezményedben. „Mindenhez hülye vagy, szarul írsz, unalmas vagy, ÉN jobban tudom!”

Legfőbb ellensége: aki éppen posztolt

Zavaró faktor: 7/10

8.) Területi Nevettető:

Ismertetőjele: Ő bizony valós személyiség, IGAZI történetet mond, vele történt eseményekről beszél, és jó eséllyel jól is ír, röhögsz-kacagsz-fetrengsz-gurulsz és azt kívánod bár Területi Nevettetőkkel lenne tele ez a csoport. Intelligens, közelről ismeri és jó kapcsolatot ápol a nyelvtanóra anyagával, képes szavakat egymás mellé téve, értelmes, tartalmas szövegezmény elkészítésére.

Mottót neki: „Miattad érdemes a csoport posztjait olvasni!”

Legfőbb ellensége: irigyein kívül senki más

Zavaró faktor: 0/10 nem, hogy nem zavar, bár jönne többször!

9.) Kedves Egyszerű Posztoló:

Ismertetőjele: számára vicces, jobbára helyzetkomikumos sztorit ad elő szerény stílusban, viszonylag egyszerűen, változó sikerrel. Aranyos, nem sok vizet zavar, általában nem kerülgeti az olvasót hirtelen szívhalál a nevetés végett, de azért mosolyogni szoktunk rajta.

Mottója: „Nem Pesten hallottam de azért megosztom / : ))))))))))”

Legfőbb ellensége: a Trollbarbár, a Belédkötök Bakter

Zavaró faktor: 1/10

10.) Szabó Bazsa

Ismertető jele: ;)

Mottója: méregdrága ;)

Legfőbb ellensége: ;)

Zavaró faktor: ;)

(ui.: a „típusokat” nem tudjuk egyértelműen élesen elválasztani egymástól, különböző arányban, keveredve találhatók meg a tulajdonságok. Posztja válogatja!)

/de persze senki ne sértődjön meg, ez is csak poLYén!/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csofibeszamol.blog.hu/api/trackback/id/tr205781123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása